2-daagse Opleiding Verkoopstyling voor startende vastgoedstylisten


2-daagse opleiding voor startende vastgoedstylisten

De intensieve 2-daagse opleiding verkoopstyling van House of KIKI bestaat uit 2 dagen waarbij op de eerste dag uitgebreid stil wordt gestaan bij de unieke hands-on aanpak van de verkoopstylisten (direct handen uit de mouwen i.p.v. adviseren) en op de tweede dag wordt de cursisten geleerd hoe ze snel een succesvol verkoopstylingbureau kunnen opstarten.
Op de tweede dag van deze opleiding worden de cursisten getoetst aan de hand van een leuke creatieve opdracht.
Cursisten van deze complete cursus ontvangen als extraatje 20 voor- en na-foto's, zodat er al een begin is gemaakt van de eerste portfolio en tevens een hele pakkende PowerPoint presentatie om aan de klanten en makelaars te tonen. Cursisten kunnen na afronding van de cursus direct starten met hun verkoopstylingbureau en website. 80% van de cursisten heeft na afronding van deze opleiding binnen een maand een eerste (betaalde) opdracht.

Dag 1: Het vak Verkoopstyling en het House of KIKI concept (10.00 uur - 17.00 uur)

Dag 2: Toetsing huiswerkopdracht & starten verkoopstylingbureau (10.00 uur - 17.00 uur)

House of KIKI is het enige opleidingscentrum in Nederland dat een praktijkdag aanbiedt waarbij House of KIKI verkoopstylisten de mogelijkheid wordt geboden daadwerkelijk een woning te gaan restylen! Met het totale preshop budget van 600,00 EURO gaan de cursisten gezamenlijk shoppen en tenslotte worden de aangeschafte accessoires, als finishing touch, aan de praktijkwoning toegebracht, waarna de foto's worden gemaakt voor op de website van de verkoopstylisten. Deze praktijdag kan gevolgd worden na afronding van de opleiding verkoopstyling.